Volledig scherm
De cover van het boek over de man achter de VDL Groep, Wim van der Leegte. Foto: Bram Saeys © VDL

Stel je vraag aan Wim van der Leegte

OproepEINDHOVEN - In 50 jaar heeft Wim van der Leegte het slecht lopende bedrijf van zijn vader uitgebouwd tot de florerende VDL Groep met ruim 16.000 medewerkers. Op vrijdag 16 maart verschijnt zijn biografie, geschreven door redacteur Frits Conijn van Het Financieele Dagblad. Wil je de presentatie bijwonen en een gratis en gesigneerd boek ontvangen?

Daarop maak je kans door dé vraag in te sturen die je altijd al hebt willen stellen aan Wim van der Leegte. De inzenders van de boeiendste vragen worden uitgenodigd om hun vraag te stellen tijdens de boekpresentatie in het Evoluon in Eindhoven. 

Het is niet meer mogelijk om uw vraag in te zenden.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bijna duizend spiegelhouders van VDL ETG Projects voor mega-telescoop in Chili
    PREMIUM
    VIDEO

    Bijna duizend spiegelhou­ders van VDL ETG Projects voor me­ga-telescoop in Chili

    EINDHOVEN - Astronomen en sterrenkundigen over de hele wereld kijken er naar uit. Scherpe beelden uit de verste uithoeken van het heelal gemaakt met de extreem grote telescoop (ELT) op een 3000 meter hoge berg in Chili. Maar voordat deze bijna een miljard euro kostende installatie van de Europese Zuidelijke Sterrewacht (ESO) in 2024 in gebruik wordt genomen, moet er veel werk verzet worden. Onder andere bij VDL ETG Projects in Eindhoven.

Regionale Economie