Volledig scherm
PREMIUM
VDL-topman Willem van der Leegte op een seminar over de brexit. De brexit-datum van 29 maart 2019 komt met rasse schreden naderbij. Ondertussen is er enorm veel onzekerheid onder ondernemers. De technologische industrie heeft nog altijd niet goed in beeld welke risico's ze lopen. © Jean Pierre Reijnen

VDL-topman: 'Bereid je voor op elk scenario'

EINDHOVEN - De brexit is voor honderdduizenden bedrijven een relevante kwestie maar slechts een fractie is voorbereid. Dat veel bedrijven onwetend zijn, bleek woensdag op de conferentie in Eindhoven.

Het is even obligaat als veelzeggend: de vraag én het antwoord op 'wie heeft er ook geen idee wat het brexitproces zal gaan brengen'. Alle handen van ondernemers gingen woensdag de lucht in tijdens de brexit-conferentie op het Eindhovense kantoor van belastingadviseur KPMG Meijburg aan de Prof. Dr. Dorgelolaan.

  1. Bijna duizend spiegelhouders van VDL ETG Projects voor mega-telescoop in Chili
    PREMIUM
    VIDEO

    Bijna duizend spiegelhou­ders van VDL ETG Projects voor me­ga-telescoop in Chili

    EINDHOVEN - Astronomen en sterrenkundigen over de hele wereld kijken er naar uit. Scherpe beelden uit de verste uithoeken van het heelal gemaakt met de extreem grote telescoop (ELT) op een 3000 meter hoge berg in Chili. Maar voordat deze bijna een miljard euro kostende installatie van de Europese Zuidelijke Sterrewacht (ESO) in 2024 in gebruik wordt genomen, moet er veel werk verzet worden. Onder andere bij VDL ETG Projects in Eindhoven.

Regionale Economie