VDL-topman Willem van der Leegte op een seminar over de brexit. De brexit-datum van 29 maart 2019 komt met rasse schreden naderbij. Ondertussen is er enorm veel onzekerheid onder ondernemers. De technologische industrie heeft nog altijd niet goed in beeld welke risico's ze lopen.
Volledig scherm
PREMIUM
VDL-topman Willem van der Leegte op een seminar over de brexit. De brexit-datum van 29 maart 2019 komt met rasse schreden naderbij. Ondertussen is er enorm veel onzekerheid onder ondernemers. De technologische industrie heeft nog altijd niet goed in beeld welke risico's ze lopen. © Jean Pierre Reijnen

VDL-topman: 'Bereid je voor op elk scenario'

EINDHOVEN - De brexit is voor honderdduizenden bedrijven een relevante kwestie maar slechts een fractie is voorbereid. Dat veel bedrijven onwetend zijn, bleek woensdag op de conferentie in Eindhoven.

  1. Minister Kaag waarschuwt in Eindhoven hightech-regio voor brexit
    Play
    video

    Minister Kaag waarschuwt in Eindhoven high­tech-re­gio voor brexit

    EINDHOVEN - De economische groei van de technologische regio Zuidoost-Brabant dreigt averij op te lopen door de brexit. Daarvoor waarschuwde minister voor Buitenlandse Handel Sigrid Kaag woensdagmorgen tijdens een seminar bij KPMG Meijburg in Eindhoven. Kaag drukte ondernemers op het hart te anticiperen op alle mogelijke scenario's. VDL-topman Willem van der Leegte maakt zich vooral zorgen over mkb’ers. 

Regionale Economie