AP
Volledig scherm
© AP

Gewonde Conor McGregor beledigt vrouw Poirier tot op het bot en krijgt middelvinger bij verlaten zaal

Conor McGregor leed afgelopen nacht bij zijn terugkeer in de octagon een buitengewoon pijnlijke nederlaag tegen Dustin Poirier. De Ierse kooivechter brak al in de eerste ronde zijn scheenbeen en moest daardoor noodgedwongen de strijd staken, al weerhield hem dat er niet van om zijn rivaal tot op het bot te beledigen. Of beter gezegd: diens vrouw.

 1. Video's | Hoogtepunten van UFC 264: van trieste aftocht McGregor tot knock-out omstreden Greg Hardy

  Video's | Hoogtepun­ten van UFC 264: van trieste aftocht McGregor tot knock-out omstreden Greg Hardy

  Bij UFC 264 waren de schijnwerpers vooral gericht op de partij tussen Conor McGregor en Dustin Poirier, maar de avond in Las Vegas had veel meer te bieden. Zo ging Greg Hardy, die in 2015 zijn NFL-carrière moest beëindigen na het mishandelen van zijn ex-vriendin, knock-out tegen de Australiër Tai Tuivasa. En Gilbert Burns liet Stephen “Wonderboy” Thompson kansloos. Bekijk hieronder de beelden van alle partijen.
 2. Alistair Overeem blijft hopen op gevecht met Rico Verhoeven: 'Onzin dat zijn overwin­ning op Badr Hari is afgepakt’
  PREMIUM

  Alistair Overeem blijft hopen op gevecht met Rico Verhoeven: 'Onzin dat zijn overwin­ning op Badr Hari is afgepakt’

  Volgens Nick Hemmers, de trainer van Alistair Overeem, heeft zijn geschorste pupil een ontstekingsremmer gebruikt voor een rugblessure waarmee hij kampte. ,,Een niet-prestatiebevorderend middel.” Overeem is voor een jaar geschorst door kickboksorganisatie Glory na het schenden van de antidopingregels en zijn partij tegen Badr Hari is, tot frustratie van Hemmers, omgezet naar ‘no contest’.