Podcast met Remy Bonjasky | ‘Als Badr Hari niet wint, geef ik een gratis seminar voor 100 man’

In onze vechtsportpodcast In de Ring bespreken voormalig K-1-wereldkampioen Remy Bonjasky en onze verslaggever Tim Reedijk de laatste stand van zaken.

 1. Rico Verhoeven krijgt in najaar gevecht met toernooiwinnaar Osaro of Plazibat voor zijn kiezen
  Met video

  Rico Verhoeven krijgt in najaar gevecht met toernooi­win­naar Osaro of Plazibat voor zijn kiezen

  Als zijn knieblessure verholpen is, mikt Glory-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven (34) op een titelgevecht eind oktober of begin november. Zijn tegenstander daarin wordt Antonio Plazibat of Tariq Osaro. Laatstgenoemde won vanavond een viermanstoernooi in Rotterdam Ahoy, wat hem een grote stap dichterbij Verhoevens kampioensriem bracht. Endy Semeleer op zijn beurt verdedigde zijn weltergewichttitel vanavond overtuigend tegen Murthel Groenhart.
 2. Podcast In de Ring | SP-politicus en vechtersbaas Peter Kwint zet zich in voor professionele vechtsport

  Podcast In de Ring | SP-politicus en vechters­baas Peter Kwint zet zich in voor professio­ne­le vechtsport

  Meestal schuiven bij In de Ring – de vechtsportpodcast van het AD met voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky en vechtsportverslaggever Tim Reedijk – gasten aan die hun strijd in de ring leveren of leverden. Ditmaal is Peter Kwint te gast, die zijn gevechten verbaal voert in de Tweede Kamer namens de SP. Daarnaast is hij onderdeel van de Vechtsportautoriteit en is hij, bovenal, een groot liefhebber van de sport.