DOE040 is een democratische school voor leerlingen van 4 t/m 21 jaar. Dinsdag vierden ze de komst van de 100ste leerling met gebak. Myrte Limpens -met muts - stapte enkele weken geleden over naar deze school.
Volledig scherm
DOE040 is een democratische school voor leerlingen van 4 t/m 21 jaar. Dinsdag vierden ze de komst van de 100ste leerling met gebak. Myrte Limpens -met muts - stapte enkele weken geleden over naar deze school. © Juan Vrijdag / DCI Media

100ste leerling voor democratische school DOE040 in Veldhoven; ‘Bij 150ste weer een nieuwe school openen’

VELDHOVEN - In 2017 begon de democratische school DOE040 in Veldhoven met 55 leerlingen. Dinsdag vierde de school de komst van haar 100ste leerling. Leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 21 jaar van alle niveaus mogen hier zelf hun leerprogramma bepalen. 

 1. Prachtig afscheid Niek van Boekel: UNA-icoon scoort honderdste competitiegoal in zijn laatste duel

  Prachtig afscheid Niek van Boekel: UNA-icoon scoort honderdste competitie­goal in zijn laatste duel

  Maanden werd erop gewacht. Heel UNA gunde Niek van Boekel (33) al vanaf november zijn honderdste competitiedoelpunt. Honderd goals, bijeen vergaard in zeventien jaar topamateurvoetbal. Een ongekend aantal voor een middenvelder. Zijn vele treffers, zijn voorbeeldige inzet en clubtrouw brachten niet alleen hem, maar ook UNA ongekende successen op landelijk niveau. Drie periodes lag hij er langdurig uit met blessures aan knie.
  Zeelst
 2. De Raven heeft na achttien jaar weer eens de derde klasse in zicht: ‘Een keertje hogerop zou wel leuk zijn’
  PREMIUM
  VIERDE KLASSE F

  De Raven heeft na achttien jaar weer eens de derde klasse in zicht: ‘Een keertje hogerop zou wel leuk zijn’

  De belangen waren voor zowel De Raven als SDO’39 groot. De Raven zou bij winst – naast de derde periodetitel – de tweede plaats in de eindstand pakken en daarmee verzekerd zijn van een thuisduel in de nacompetitie. Het werd tegen degradant SDO’39 4-4. Beide ploegen schoten hier niets mee op. SDO’39 daalt na vijf seizoenen vierde klasse weer af naar de kelderklasse.
  Luyksgestel