Volledig scherm
© Thinkstock

24 ouders van van minderjarige jongeren in Oerle ontvangen brief over alcoholgebruik van hun kind

OERLE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een alcoholcontrole bij minderjarige jongeren in Oerle gehouden. Daarbij werden 53 jongeren gecontroleerd waarvan er 24 onder invloed van alcohol waren.

De ouders van de drinkers ontvangen een persoonlijke brief over het alcoholgebruik van hun kind. Ook staat er algemene informatie in over drankgebruik en vermeldt hij waar ouders terechtkunnen met hun vragen.

Ouders van minderjarigen die in Veldhoven worden gesnapt met alcohol krijgen al langere tijd een brief van burgemeester Mikkers thuis.

  1. Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    VELDHOVEN - De Koreaanse chipfabrikant Samsung staat op het punt tien EUV-machines te bestellen bij ASML. Dat meldt het Zuid-Koreaanse blad Business Korea op grond van bronnen in de plaatselijke industrie. Hiermee zou de orderportefeuille bij ASML in één keer vol genoeg raken om volgend jaar de geplande twintig EUV-machines af te zetten. Volgens een woordvoerder van ASML is het bedrijf al een aantal van die machines aan het bouwen in afwachting van definitieve opdrachten.