De editie van Asperges op de Velden van 2019 werd voor het eerst gehouden op de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven.
Volledig scherm
De editie van Asperges op de Velden van 2019 werd voor het eerst gehouden op de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Asperges op de Velden in Veldhoven wordt Bourgondisch op de Velden

VELDHOVEN - Liefhebbers van bourgondische streekproducten kunnen deze zomer gewoon terecht bij het evenement Bourgondisch op de Velden in Veldhoven, maar iets later dan verwacht. Het pop-uprestaurant, dat voorheen Asperges op de Velden heette, staat van 2 tot en met 19 september middenin de velden van Aspergekwekerij John Kelders.

  1. Wilma Balvers (1960-2021) kon blijven lachen hoe ziek ze ook was; ‘Het is wat het is’, zei ze dan
    PREMIUM
    In herinnering

    Wilma Balvers (1960-2021) kon blijven lachen hoe ziek ze ook was; ‘Het is wat het is’, zei ze dan

    Na haar slechtnieuwsgesprek in november vorig jaar besloot Wilma Balvers dat ze foto’s wilde laten maken, nu het nog kon. Op een van die foto’s is ze op de rug te zien, loopt ze weg met een koffer in haar hand. Zo wilde ze het zelf graag, want ze begon immers aan haar laatste reis. Haar verjaardag op 28 december haalde ze niet meer. Wilma overleed op kerstavond, in het bijzijn van haar man, dochters en kleinzoon.