Volledig scherm
Sinterklaas met een bezemsteel bij Veldhoven Proeft © Tom Valstar/fotomeulenhof

Bloemen, Koodrapje en Sinterklaas bij Veldhoven Proeft

VELDHOVEN - Karin Bloemen, het sprookje van Koodrapje en Sinterklaas met een bezem. Het kwam vrijdagmiddag allemaal voorbij tijdens de ouderenmiddag van Veldhoven Proeft.

Het foodevent, opvolger van Veldhoven Culinair, kende met de bedrijvenavond in het Burgemeester Elsenpark op donderdag een vliegende start.

De driehonderd ouderen zijn vrijdag te gast namens de Stichting Vrienden van de Thuiszorg. Hubert Cornelis is voorzitter van de stichting. “De medewerkers van de thuiszorg hebben de mensen gevraagd. Het samenzijn met anderen is belangrijk voor onze gasten. Samen met de thuiszorg hebben we een programma opgezet. We bieden ze hier een onbezorgde middag met muziek en een hapje en drankje.”

Het Veldhovense echtpaar Van Limpt heeft de zorgen even achter de voordeur gelaten en geniet van het optreden van Tonny Wijnands. “We genieten echt van deze middag”, zegt mevrouw Van Limpt. Een optreden van Karin Bloemen is de afsluiter van de middag. De ambassadrice van de Stichting Vrienden van de Thuiszorg laat de aanwezigen lachen, zingen en klappen. En voor wie kan, meelopen in de polonaise.

Lees alles in het ED van zaterdag of in de digitale krant.