Openingshandeling van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden aan de Kempenbaan-Oost, in het bijzonder de aanleg van een fietsonderdoorgang en mini-busstation. Speciaal om deze werkzaamheden te kunnen volgen is er een uitkijktoren gebouwd die deze middag ook wordt geopend.
Volledig scherm
Openingshandeling van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden aan de Kempenbaan-Oost, in het bijzonder de aanleg van een fietsonderdoorgang en mini-busstation. Speciaal om deze werkzaamheden te kunnen volgen is er een uitkijktoren gebouwd die deze middag ook wordt geopend. © Doris van Gool / DCI media


Metamorfose Kempenbaan-Oost in Veldhoven gestart, werk is te zien vanaf een uitkijktoren

VELDHOVEN - Het water kwam met bakken uit de hemel, maar tussen de buien door zag Roger Dassen (CFO van ASML) kans om gistermiddag (donderdag) het startsein te geven voor de werkzaamheden aan de Kempenbaan-Oost in Veldhoven, samen met mobiliteitswethouders Monique Esselbrugge (Eindhoven) en Jeroen Rooijakkers (Veldhoven), en gedeputeerde Suzanne Otters.

 1. Mannen zouden juist heel veel kunnen leren van het vrouwenvoetbal
  PREMIUM
  Column

  Mannen zouden juist heel veel kunnen leren van het vrouwen­voet­bal

  ‘Ach, het niveau zou waarschijnlijk toch zijn tegengevallen’, stelde de voetbaltrainer van onze 7-jarige toen ik vertelde dat ik op het nippertje kaartjes was misgelopen voor de Champions League-finale voor vrouwen in Eindhoven afgelopen zaterdag. Hij bedoelde het goed, maar ik hoorde ook twijfel in zijn stem. Alsof hij al min of meer vermoedde dat hem nu enige feministische hoon te wachten stond.
  Eindhoven
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.