Volledig scherm
© iStock/ThinkStock

Brabants Kampioenschap op het spel tijdens zaalvoetbaltoernooi G-teams in Veldhoven

VELDHOVEN - In sportcomplex De Heiberg in Veldhoven strijden diverse G-teams zaterdag 7 januari om het Brabants Kampioenschap. Het zaalvoetbaltoernooi duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Er wordt gespeeld volgens de regels Zaalvoetbal KNVB. Professionele scheidsrechters zorgen dat alles eerlijk verloopt. Alle G-teams uit Noord-Brabant kunnen aan het toernooi deelnemen. Komen kijken kost niets. Het complex is te vinden op Heerseweg 49 in Veldhoven.

  1. Bomen bij ASML Veldhoven lijken tot in hemel te groeien

    Bomen bij ASML Veldhoven lijken tot in hemel te groeien

    EINDHOVEN - Chips, we willen met zijn allen de beste en we willen er veel van. Dankzij dat gegeven zal ASML woensdag waarschijnlijk opnieuw verrassende kwartaalcijfers presenteren. Met een omzet hoger dan de 2,2 miljard euro die was verwacht en vooral opnieuw vele geboekte orders. Steeds beter zijn de contouren zichtbaar van het bedrijf in 2020 dat topman Peter Wennink in 2016 in het vooruitzicht stelde. ASML draait dan op volle sterkte en produceert tientallen machines van het nieuwste model, met als gevolg een jaaromzet van minimaal 11 miljard euro, tegen 6,8 miljard in 2016.