Volledig scherm

Cinema Gold aan Meiveld in Veldhoven al met kerst open

VELDHOVEN - De opening van de nieuwe Veldhovense bioscoop Cinema Gold aan het Meiveld is vervroegd naar vrijdag 23 december. Eerder was de opening gepland voor begin 2017. Een strakke bouwplanning en een vlot verloop van het inrichtingswerk hebben een eerdere opening mogelijk gemaakt.

Er draait direct een gevarieerd filmaanbod. In de kerstvakantie zijn onder andere te zien de films Soof 2, Fantastic Beasts And Where To Find Them, Mees Kees, Rogue One - A Star Wars Story en Collateral Beauty.

Love seats
De bioscoop heeft vier zalen met in totaal 525 zitplaatsen. Per zaal zijn dit 173, 151, 111 en 90 fauteuils. De plaatsen zijn ingedeeld in rijen met 7, 4 en 2 fauteuils. Verdeeld over de vier zalen en balkons komen 42 zogenaamde loveseats, bankjes voor twee personen. Elke zitplaats is voorzien van een tafeltje en verlichting die tijdens de voorstelling gedimd wordt. Tijdens de voorstelling kan er met een druk op de serviceknop een hapje en een drankje worden besteld. Cinema Gold richt zich op een breed publiek. "Daarom zullen we onder andere de grote blockbusters (populaire films, red.) gaan draaien. Door de prijzen marktconform te houden, willen we voor iedereen toegankelijk zijn", licht manager Michiel van de Wiel toe.