Volledig scherm
In een bedrijfspand aan de Bellinistraat in Eindhoven nam de politie een groot aantal goederen in beslag. © Politie

Eigenaren van online growshop aangehouden in Veldhoven

EINDHOVEN/VELDHOVEN - De twee eigenaren van een online growshop zijn bij een recherche-actie dinsdagmorgen aangehouden in hun woning in Veldhoven. Bij het doorzoeken van een bedrijfspand aan de Bellinistraat in Eindhoven nam de politie een groot aantal goederen, die nodig zijn om een hennepkwekerij op te zetten, in beslag. Ook is een paar duizend euro aan contant geld in beslag genomen.

De recherche deed onderzoek naar de activiteiten van de online growshop en uit dat onderzoek bleek dat er gehandeld werd in spullen die bestemd zijn voor de hennepteelt. Het gaat dan bijvoorbeeld om assimilatielampen en koolstoffilters.

De auto van de verdachten is in beslag genomen omdat deze mogelijk met crimineel verdiend geld is betaald.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Te zien op Precisiebeurs: Einstein Telescoop als kans voor hightech bedrijven

    Te zien op Precisie­beurs: Einstein Telescoop als kans voor hightech bedrijven

    VELDHOVEN - In eerdere edities van de Precisiebeurs waren het de deeltjesversneller van Cern of de kernfusiereactor van Iter. Daaraan onderdelen leveren betekent voor een hightech bedrijf niet alleen omzet, maar ook prestige. Woensdag en donderdag gonst het op de Veldhovense beurs van de geluiden over de Einstein Telescoop. Ook een wetenschappelijk gigaproject waaraan vele hightech ondernemers graag onderdelen zouden willen leveren.