Volledig scherm
Carlijn Megens uit Veldhoven op de foto op Strijp S Eindhoven © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Geen Miss Nederland uit Veldhoven

VELDHOVEN - Carlijn Megens uit Veldhoven is maandagavond niet verkozen tot nieuwe Miss Nederland. 

De Veldhovense was een van twaalf finalisten, maar greep naast de felbegeerde titel. Daarmee krijgt Nicky Opheij uit Handel, die de verkiezing vorig jaar won, dus geen opvolger uit deze regio.

De Braziliaans-Nederlandse Rahima Dirkse (24) uit Rotterdam won de titel. Zij kreeg haar kroon uit handen van Kim Kötter, voormalig Miss Nederland en organisator van de huidige verkiezing. Nina van den Broek werd tweede en is daarmee reserve Miss. Het avontuur is voor Megens zodoende definitief voorbij.

  1. Droombaan: Indiana Jones, wie wil dat nou niét zijn?
    PREMIUM
    Zomerserie

    Droombaan: Indiana Jones, wie wil dat nou niét zijn?

    EINDHOVEN - Het ging me nooit om zijn zweep, ook niet om de hoed. En ik was nog te jong om onder de indruk te zijn van de vrouwen aan zijn zijde. Toch was Indiana Jones mijn held: een avonturier, die gevat reageert in hachelijke situaties en anders altijd nog zijn vuisten heeft. Maar bovenal een schatzoeker. Dus toen de juf in groep zes vroeg wat ik later wilde horen, was het antwoord: geen helikopterpiloot of dierenarts, maar Indiana Jones. Toen mijn chef voor deze zomerrubriek dezelfde vraag stelde, kreeg die hetzelfde antwoord.