Volledig scherm
© Thinkstock

Gratis workshop 'gezond is vet cool' in Veldhoven

VELDHOVEN - In de workshop 'Gezond is vet cool' leren ouders van alles over vitale voeding en krijgen ze inzicht in het voedings- en bewegingspatroon van hun kinderen. De cursus, bedoeld voor ouders van jonge kinderen, wordt op dinsdag 29 november in Veldhoven gegeven.

De cursisten worden op Provincialeweg 4 geconfronteerd met onder andere de eetstijl van het gezin, de variatie van het eten en de gezondheid van het eten.

De gratis toegankelijke workshop vindt plaats bij kinderopvang Het Witte Wiel en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan per mail of telefonisch via 040-2027580.

  1. Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    VELDHOVEN - De Koreaanse chipfabrikant Samsung staat op het punt tien EUV-machines te bestellen bij ASML. Dat meldt het Zuid-Koreaanse blad Business Korea op grond van bronnen in de plaatselijke industrie. Hiermee zou de orderportefeuille bij ASML in één keer vol genoeg raken om volgend jaar de geplande twintig EUV-machines af te zetten. Volgens een woordvoerder van ASML is het bedrijf al een aantal van die machines aan het bouwen in afwachting van definitieve opdrachten.