Volledig scherm
© Thinkstock

Gratis workshops voor vrijwilligers en mantelzorgers in Veldhoven

VELDHOVEN - Veldhovenaren die vrijwilliger of mantelzorger zijn kunnen zich nog tot en met vrijdag 28 oktober aanmelden voor deelname aan een aantal gratis workshops en activiteiten.

Tijdens de week van de Vrijwilliger en Mantelzorger kunnen deze mensen, die ook in Veldhoven actief moeten zijn, tussen vrijdag 4 en donderdag 10 november onder andere handboogschieten, bloemschikken of meedoen aan een bierproeverij. Digitaal aanmelden voor de evenementen, maximaal drie per persoon, is mogelijk via de website van Veldhovenvoorelkaar; vol is vol. Op deze website staat ook het overzicht met alle workshops, locaties, data en tijden.

Deze waarderingsweek wordt aangeboden door Gemeente Veldhoven, SWOVE, De Parasol, Cordaad Welzijn, Bibliotheek Veldhoven, Mee, MMC, RSZK, SeniorWeb Veldhoven, Bureau Sociaal Raadslieden en de Nieuwe Band.

  1. Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    VELDHOVEN - De Koreaanse chipfabrikant Samsung staat op het punt tien EUV-machines te bestellen bij ASML. Dat meldt het Zuid-Koreaanse blad Business Korea op grond van bronnen in de plaatselijke industrie. Hiermee zou de orderportefeuille bij ASML in één keer vol genoeg raken om volgend jaar de geplande twintig EUV-machines af te zetten. Volgens een woordvoerder van ASML is het bedrijf al een aantal van die machines aan het bouwen in afwachting van definitieve opdrachten.