Volledig scherm
SK Ligtklanken.

Kerstconcert in Veldhoven van SK Ligtklanken

VELDHOVEN - Seniorenkoor Ligtklanken geeft zondag 11 december een kerstconcert in ontmoetingscentrum De Ligt in Veldhoven. Pianiste Suzanne Spanjaard, sopraan Annemie Wijsbek en fluitiste Monique Verwoerd zijn eveneens van de partij.

Het koor zingt op Ligt 157 kerstliederen uit diverse landen en Steef Pas brengt een kerstverhaal ten gehore. De middag begint om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 3,50 euro. Kaarten zijn bij de ingang van het ontmoetingscentrum verkrijgbaar.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.