Volledig scherm
© Thinkstock

Kerstmarkt met muziek en loterij in Veldhoven

VELDHOVEN - Wijkplatform de Polders, RSZK en Zonnebloem Veldhoven houden op zondag 18 december een gratis te bezoeken kerstmarkt in wooncomplex Rundgraafpark.

Bezoekers kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur verschillende kramen met cadeaus, kerststukjes en kerstversiering bezoeken. Ook is er een loterij in het complex op Houtwal 1 waar diverse prijzen te winnen zijn. Vrijwilligers van het frietkot zorgen voor hapjes en er is gratis warme chocolademelk en glühwein, andere vrijwilligers hebben de hal van het Atrium met kerstversiering aangekleed. Er is muziek en ook de kerstman is van de partij.

  1. Bomen bij ASML Veldhoven lijken tot in hemel te groeien

    Bomen bij ASML Veldhoven lijken tot in hemel te groeien

    EINDHOVEN - Chips, we willen met zijn allen de beste en we willen er veel van. Dankzij dat gegeven zal ASML woensdag waarschijnlijk opnieuw verrassende kwartaalcijfers presenteren. Met een omzet hoger dan de 2,2 miljard euro die was verwacht en vooral opnieuw vele geboekte orders. Steeds beter zijn de contouren zichtbaar van het bedrijf in 2020 dat topman Peter Wennink in 2016 in het vooruitzicht stelde. ASML draait dan op volle sterkte en produceert tientallen machines van het nieuwste model, met als gevolg een jaaromzet van minimaal 11 miljard euro, tegen 6,8 miljard in 2016.