Volledig scherm
PREMIUM
VELDHOVEN - n de winkelstraat de Kromstraat zijn sinds kort alle panden weer bezet. Silva Kizil is de ondernemer die de straat vol maakte. © Jean Pierre Reijnen

Kromstraat Veldhoven voor het eerst in jaren weer vol

VELDHOVEN - Alle panden in de Kromstraat in Veldhoven zijn sinds deze maand gevuld. Ondernemer Silva Kizil was met haar Silva avondmode en kledingatelier degene die de straat vol maakte toen ze 1 augustus haar zaak opende.

Centrummanager Peter Thijssen is blij met de bezetting. ,,Begin dit jaar vulde de Greef al een groot pand op dat langer leegstond. En Primera is van de Plank naar de Kromstraat verhuisd. En nu is elk pand in de straat in gebruik.”

  1. Balkunstenaar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    Balkunste­naar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    VELDHOVEN - Een flinke schare voetballertjes was afgelopen zaterdag naar het Meiveld van het City Centrum in Veldhoven gekomen voor een 'meet-and-greet' met Soufiane Touzani. Hij is de pionier van het freestyle voetbal en de koning van de hooghoudtrucs. Touzani had voor zijn jonge fans méér in huis dan het laten zien van zijn voetbalkunsten. Hij bracht vooral een positieve boodschap. ,,Heb vertrouwen in de toekomst. Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet."