Volledig scherm
© Thinkstock

Laatste weekendviering Sint-Maartenskerk Veldhoven

VELDHOVEN - In de Sint-Maartenskerk in Veldhoven vindt zondag 6 november door de fusie van de parochies om 11.00 uur voor het laatst een weekendviering plaats. In het ED van zaterdag 29 oktober is helaas de verkeerde datum genoemd.

Om 17.00 uur is er nog een korte gebedsdienst van de voormalige werkgroep gezinsvieringen: het verhaal van Sint-Maarten wordt verteld en kinderkoor De Hoveniertjes zingt. Aansluitend begint de traditionele lampionnenoptocht voor kinderen. Het kerkwijkcentrum blijft de hele middag open.

Om 19.00 uur geven daar de harmonieën Pro Honore et Virtute uit Son en Breugel en Sint-Cecilia uit Oerle een concert. De entree is gratis.

  1. Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    VELDHOVEN - De Koreaanse chipfabrikant Samsung staat op het punt tien EUV-machines te bestellen bij ASML. Dat meldt het Zuid-Koreaanse blad Business Korea op grond van bronnen in de plaatselijke industrie. Hiermee zou de orderportefeuille bij ASML in één keer vol genoeg raken om volgend jaar de geplande twintig EUV-machines af te zetten. Volgens een woordvoerder van ASML is het bedrijf al een aantal van die machines aan het bouwen in afwachting van definitieve opdrachten.