Na één jaar padel in Veldhoven al naar het WK in Spanje

VELDHOVEN - Vier jeugdleden van Tennis- en padelclub Metzpoint in Veldhoven doen in oktober mee aan het Jeugd WK Padel in Spanje.

De sport padel - al eens ‘de liefdesbaby van tennis en squash’ genoemd - is aan een enorme opmars bezig. Daar plukken Aïsha Sleddens, Indy van den Boom (beiden 15), Quinty Finkenflügel en Tessa van der Meer (beiden 17) uit Veldhoven de vruchten van. De jeugdleden van TPC Metzpoint beoefenen de sport minder dan een jaar en zijn nu al geselecteerd voor het Jeugd WK Padel, dat van 14 tot en met 20 oktober gespeeld wordt in Spanje.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.