De clip voor het album ‘Hard Candy’ van de Veldhovens rockband Mr. Moto werd opgenomen in een nagemaakte treinwagon bij muziekschool Art4U en bij Jamin in Veldhoven, die laatste vanwege de titel van het album. Vlnr Bas van Hout (drum), Ruud Scheepers (bas), Freek van Hout (zang/toetsen), Tom van de Ven (gitaar) en Wesley van der Torren (gitaar).
Volledig scherm
De clip voor het album ‘Hard Candy’ van de Veldhovens rockband Mr. Moto werd opgenomen in een nagemaakte treinwagon bij muziekschool Art4U en bij Jamin in Veldhoven, die laatste vanwege de titel van het album. Vlnr Bas van Hout (drum), Ruud Scheepers (bas), Freek van Hout (zang/toetsen), Tom van de Ven (gitaar) en Wesley van der Torren (gitaar). © Juan Vrijdag / DCI Media

Nieuw album voor Veldhovense rockband Mr. Moto: ‘We hopen op die kans om ons te bewijzen’

VELDHOVEN - Net als zoveel bands droomt de Veldhovense rockband Mr. Moto van een optreden op Lowlands, of ook goed - in Amerika. Ondanks het annuleren van vrijwel alle optredens - en dus ook grote festivals-, zijn ze keihard blijven knokken om die droom waar te maken. Inmiddels is hun derde album Hard Candy klaar en hopen ze nu hun nummers live ten gehore te brengen.