Volledig scherm
PREMIUM
Organisatoren golfevent Team King op de Golfbaan Gemdersteyn in Veldhoven. Vlnr: Jan Matheeuwsen, Pascal Matheeuwsen, Ingrid Velings en Antonio Velings. © FotoMeulenhof

Nieuwe voorzitters voor Team KING in Veldhoven

VELDHOVEN - Stichting Team KING organiseert activiteiten om geld in te zamelen voor betere behandelingen tegen kanker met research nurses. Pascal Matheeuwsen neemt nu afscheid als voorzitter van de stichting: Ingrid en Antonio Velings nemen het stokje van hem over.

Pascal Matheeuwsen-de voorzitter die nu afscheid neemt-vertelt dat hij in 2007 met een vriendengroep deelnam aan Alpe d’HuZes. Na deelname ontstond het idee om structureel geld bij elkaar te krijgen voor verder onderzoek naar kanker. Met oncologen Dercksen en Nijziel werd overlegd hoe dit een plek te geven. Zij stonden van meet af aan achter Team KING, dat in 2009 zijn huidige vorm kreeg.

  1. Te zien op Precisiebeurs: Einstein Telescoop als kans voor hightech bedrijven

    Te zien op Precisie­beurs: Einstein Telescoop als kans voor hightech bedrijven

    VELDHOVEN - In eerdere edities van de Precisiebeurs waren het de deeltjesversneller van Cern of de kernfusiereactor van Iter. Daaraan onderdelen leveren betekent voor een hightech bedrijf niet alleen omzet, maar ook prestige. Woensdag en donderdag gonst het op de Veldhovense beurs van de geluiden over de Einstein Telescoop. Ook een wetenschappelijk gigaproject waaraan vele hightech ondernemers graag onderdelen zouden willen leveren.