Volledig scherm
PREMIUM
Paul Huijbregts, docent Sondervick College, neemt afscheid na 40 jaar. © Jean Pierre Reijnen

Paul Huijbregts neemt na 40 jaar afscheid van Sondervick College in Veldhoven

VELDHOVEN - Vmbo-docent Paul Huijbregts neemt na 40 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, afscheid van het Sondervick College in Veldhoven. 

Huijbregts: „Aanvankelijk wilde ik boer worden, maar mijn lespakket voldeed niet voor de HAS. Ik koos toen voor de Pedagogische Academie maar kwam erachter dat basisonderwijs niet mijn ding was. Na een stage binnen het vmbo in Bladel tijdens mijn opleiding voelde ik dat ik daar op mijn plaats was. Na een jaar in Eindhoven gewerkt te hebben startte ik op de lts in Veldhoven.”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.