De dame werd door de agenten naar de kapsalon in het Citycentrum gebracht.
Volledig scherm
De dame werd door de agenten naar de kapsalon in het Citycentrum gebracht. © Politie Veldhoven-Waalre

Politie Veldhoven brengt verdwaalde dame naar kapsalon: ‘Ze stond al uren te wachten en was erg verdrietig’

VELDHOVEN - De politie van Veldhoven wordt dit weekend overspoeld met warme reacties op een verhaal over een oudere dame die even niet meer wist hoe ze bij haar favoriete kapsalon kwam. ,,Mevrouw was erg verdrietig, want zondag heeft ze een bruiloft van haar neef en ze wil er graag op en top uitzien.”

De vrouw stond zaterdagmiddag urenlang te wachten bij het busstation aan de Abdijlaan in Veldhoven. Een alerte buschauffeur zag dat en schakelde de politie in. Die kwam ter plaatse.

Erg verdrietig

,,Mevrouw zei dat ze al een aantal uren aan het wachten was om naar de kapper in Citycentrum Veldhoven te gaan. Ze wist helaas niet meer precies hoe ze daar moest komen en hoe laat ze de afspraak had”, aldus de politie Veldhoven-Waalre. ,,Ze was erg verdrietig, want morgen (vandaag, red.) heeft ze een bruiloft van haar neef en ze wil er graag op en top uitzien.”

Samen met de buschauffeur zorgden de gearriveerde agenten ervoor dat de vrouw bij de kapper aankwam en dat haar haren netjes geknipt werden. Na de knipbeurt is de dame met een taxi naar huis gebracht.

Reacties

Een dag later staan er honderden reacties onder het verhaal dat de politie deelde op sociale media. ,,Mooie actie”, houdt Erik het kort. ,,Een mooi geluksmomentje dat ze haar helden van de dag tegenkwam. Mijn complimenten”, zegt Judith. Marie-José stelt: ,,Waren we allemaal maar zo voor onze medemens, dan zag de wereld er een heel stuk vrolijker uit.