Volledig scherm
© Bert Jansen

Prins Adiamo is prins van Rommelgat

ZEELST - De prins van Rommelgat is Adiamo, in het dagelijks leven de 63-jarige Guus Meulendijks. Dit werd zaterdag bekend. Adiamo komt uit de gelederen van carnavalsvereniging K.s. de Kwakzalvers. De carnavalsvereniging viert dit seizoen haar 55-jarig bestaan (5x11).

Prins Adiamo werd geboren in Gestel maar woont al jaren in Zeelst. Zijn beroep is meewerkend voorman in de wegenbouw. Guus is al 12 jaar lid van K.s. de Kwakzalvers. Hij heeft een relatie met hofdame Marion. Het gezelschap bestaat verder uit Adiamo’s zonen Ralph en Maurice en hun mede-adjudanten Johan en Marc. Hofdame Anita maakt het gezelschap compleet.

Adiamo’s motto is: Leef vandaag, geloof in morgen. Vier carnaval zonder zorgen.

Volledig scherm
Prins Adiamo
  1. Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    Koreaanse krant: Samsung wil snel tien EUV-machines van ASML

    VELDHOVEN - De Koreaanse chipfabrikant Samsung staat op het punt tien EUV-machines te bestellen bij ASML. Dat meldt het Zuid-Koreaanse blad Business Korea op grond van bronnen in de plaatselijke industrie. Hiermee zou de orderportefeuille bij ASML in één keer vol genoeg raken om volgend jaar de geplande twintig EUV-machines af te zetten. Volgens een woordvoerder van ASML is het bedrijf al een aantal van die machines aan het bouwen in afwachting van definitieve opdrachten.