PSV’er André Ramalho steekt in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven de 10-jarige Sawan Fakira een hart onder de riem.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV’er André Ramalho steekt in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven de 10-jarige Sawan Fakira een hart onder de riem. © Juan Vrijdag/DCI Media

PSV’ers Ramalho en Veerman trappen een balletje en spelen Jenga op kinderafdeling MMC Veldhoven: ‘Wij leren juist van hén’

MET VIDEOVELDHOVEN - Een enorme meevaller voor de 10-jarige Thijn uit Oisterwijk, deze woensdagmiddag in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Want een potje Jenga spelen met PSV’ers Joey Veerman en André Ramalho, dat doe je niet iedere dag.

  1. Met Pasen nooit meer verse asperges van De Laarhoeve

    Met Pasen nooit meer verse asperges van De Laarhoeve

    Drie jaar geleden was de boer al opgehouden met eigen teelt: „Corona. Onze steeksters kwamen ieder jaar met een vaste groep uit Polen, maar toen de grenzen dicht gingen was alle ervaring in één klap weg.” De eigenaar van de vleesboerderij en een Bed en Breakfast op eigen terrein, liet zich echter niet onder één hoedje vangen en haalde de koningin der groenten voortaan uit Leende. Maar ook daar is hij nu mee gestopt. „Tot wanneer doe je het goed, hé?”
    Aalst, Waalre-dorp