Volledig scherm
ANP Kippa

Sarah of Lena misschien toch in finale Holland’s Next Topmodel (video)

EINDHOVEN - Sarah Liebregts uit Maarheeze en Lena Damen uit Veldhoven zijn twee van de twaalf modellen uit het populaire RTL 5-programma Holland’s Next Topmodel. De jury was niet helemaal overtuigd van hun kwaliteiten en stuurde ze vroegtijdig naar huis.

Ondanks dat ze niet meer in het programma te bewonderen zijn, maken ze toch nog een kans op een plek in de finale. HNTM komt namelijk met iets nieuws: Het meisje dat online de grootste populariteit weet te bereiken mag alsnog deelnemen aan de finale op 25 oktober. Welk meisje heeft de zogenaamde it-factor en weet zich het best te profileren op social media?

Sarah gaat in de peilingen aan kop, gevolgd door Lena. Stemmen op beide meiden kan tot en met de laatste aflevering van HNTM aanstaande dinsdag. Daarna krijgt de online finaliste te horen of zij aan de finale mag deelnemen. De kijkers zien pas in de finale-uitzending op 25 oktober wie dat is.

Sarah Liebregts uit Maarheeze en Lena Damen uit Veldhoven moesten het populaire tv-programma Holland’s Next Topmodel vroegtijdig verlaten, maar kunnen alsnog een plek in de finale verdienen. Daarvoor moeten de modellen op social media zo populair mogelijk worden.