Volledig scherm
© REUTERS

Seniorweb Veldhoven klaar voor nieuw seizoen

VELDHOVEN - Seniorweb Veldhoven heeft het programma voor het nieuwe seizoen op een rij. Op woensdag 18 september is hierover in de bibliotheek een informatiebijeenkomst.

,,De digitale wereld om ons heen verandert voortdurend en dus moeten ook wij ons steeds aanpassen. Dat doen we dan ook met nieuwe workshops en presentaties, toegesneden op de praktijk van alledag’’, aldus voorzitter Jan Bos van Seniorweb. ,,Maar natuurlijk zullen we ook iedereen die de eerste stappen op het gebied van computer, internet of telefoon wil gaan zetten, van dienst zijn op een voor iedereen toegankelijke manier.’’

Het najaarsprogramma start met een informatiebijeenkomst op woensdag 18 september. Tijdens deze middag wordt het totale pakket toegelicht. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Nieuw in het programma zijn onder meer een workshop WhatsApp voor de iPhone en Android-telefoon, presentaties over internetbankieren en de werking van Cloud. Gehandhaafd worden de pc-cursus voor Windows en de iPad alsmede de workshops voor e-mail en Windows10 Tips en Trucs.

Seniorweb gaat ook experimenteren met workshops op de zaterdagochtend. Voorlopig alleen nog voor de workshop WhatsApp iPhone op zaterdag 28 september, een workshop Windows Trips en Trucs op zaterdag 14 december en een presentatie Cloud op zaterdag 23 november.

Senioren die vragen hebben over, of problemen hebben met computer, laptop of tablet kunnen op dinsdagochtend om de twee weken (vanaf 3 september), terecht op de inloopochtend. Zij kunnen hun eigen apparaat meenemen. De informatiebijeenkomst op 18 september in bibliotheek Veldhoven begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.