Stripspektakel Veldhoven moet verhuizen

VideoVELDHOVEN - Tevredenheid alom over het Stripspektakel in Koningshof in Veldhoven afgelopen weekeinde. Toch verhuist het evenement volgend jaar naar Eindhoven.

‘We zijn nu voor de vierde keer hier. De locatie is heel mooi, maar prijstechnisch is het voor ons niet meer te doen”, zegt Patrick van Gelder die de beurs samen met Herman Savenije en een legertje vrijwilligers organiseert. NH Koningshof in Veldhoven heeft met ingang van dit jaar betaald parkeren ingevoerd en de huur is flink hoger geworden. ,,Het parkeren hebben we af kunnen kopen. Samen met de huurverhoging kunnen we het niet meer trekken.”

  1. Verhalenserie van het ED over de A67: ‘Dit is pure regiojournalistiek’
    Achter de schermen

    Verhalense­rie van het ED over de A67: ‘Dit is pure regiojour­na­lis­tiek’

    De snelweg A67 begon in 1963 als een enkelbaans weg tussen Veldhoven en Waalre. Anno 2020 is het een overbelaste en dichtgeslibde slagader tussen de Antwerpse haven en het Duitse Ruhrgebied. Met grote milieuproblemen en talloze ongelukken met veel betreurde slachtoffers. ,,Zijn we daarvoor immuun geworden?” vroeg onze fotograaf René Manders zich af. ,,Kunnen we daar in het Eindhovens Dagblad eens ruim aandacht aan besteden?”