Volledig scherm
Trouwbeurs in Veldhoven

Trouwbeurs in Veldhoven: Trouwen is het vieren van de liefde

VELDHOVEN - Honderden belangstellenden bezochten dit weekend de trouwbeurs Sounds of Love in NH Koningshof. Naast een bruidsshow van Koonings uit Deurne was er ook een communieshow. Op de tonen van Seks Bomb van Tom Jones tot een ingetogen Ave Maria paraderen tientallen jongens en meisjes in communiekleding over de catwalk.

Jos en Annette Steeghs uit Deurne kijken reikhalzend uit naar het moment dat hun kleinkind Jaily (5) opkomt. “Ze is gedoopt, dus ze zal haar communie straks ook wel doen”, hoopt Annette.

Op 20 augustus vroeg de Eerselse Anne Hendriks op een berg in Japan haar vriend Rob Buchrnhornen ten huwelijk. Na elf jaar verkering start het koppel in Veldhoven de zoektocht naar de invulling van hun trouwdag die in het voorjaar van 2018 gepland staat. “We hebben hier trouwringen bekeken en we oriënteren ons op de sfeer die we op onze trouwdag wensen.” Hoewel er al enkele stellen uit hun vriendenkring getrouwd zijn, is dat niet de reden van hun voorgenomen huwelijk. “Trouwen is voor ons het vieren van de liefde”, vindt het duo.

Veldhovenaar Bart van de Weijer van Encore Sound & Light staat voor het eerst op de beurs. Hij heeft over twee dagen veertig potentiële klanten genoteerd. “Als ik er tien bruiloften aan overhoud, ben ik tevreden.”

Lees het hele artikel maandag in het ED of in de digitale krant

  1. Bomen bij ASML Veldhoven lijken tot in hemel te groeien

    Bomen bij ASML Veldhoven lijken tot in hemel te groeien

    EINDHOVEN - Chips, we willen met zijn allen de beste en we willen er veel van. Dankzij dat gegeven zal ASML woensdag waarschijnlijk opnieuw verrassende kwartaalcijfers presenteren. Met een omzet hoger dan de 2,2 miljard euro die was verwacht en vooral opnieuw vele geboekte orders. Steeds beter zijn de contouren zichtbaar van het bedrijf in 2020 dat topman Peter Wennink in 2016 in het vooruitzicht stelde. ASML draait dan op volle sterkte en produceert tientallen machines van het nieuwste model, met als gevolg een jaaromzet van minimaal 11 miljard euro, tegen 6,8 miljard in 2016.