John van Doormalen werd Veldhovens Ondernemer van het Jaar 2019.
Volledig scherm
John van Doormalen werd Veldhovens Ondernemer van het Jaar 2019. © archieffoto fotomeulenhof/Bert Jansen

Veldhoven is klaar voor nominaties Ondernemerstrofee

VELDHOVEN - Tijdens de Bedrijvenavond van Veldhoven Proeft op donderdag 3 september wordt voor de 24ste keer de Veldhovense Ondernemerstrofee uitgereikt. Nominaties voor de prijs kunnen tot 1 mei worden ingediend.

Wie volgt John van Doormalen op, die vorig jaar tijdens Veldhoven Proeft werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019? Stichting De Veldhovense Ondenemerstrofee, verantwoordelijk voor de jaarlijkse uitverkiezing, roept iedereen op om kandidaten aan te dragen voor de 24ste editie. Ook kunnen nominaties worden aangedragen voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De jury selecteert drie kandidaten waarop bezoekers van veldhovenverbindt.nl kunnen stemmen. De bekendmaking van de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar vindt plaats tijdens het event van het platform Veldhoven Verbindt op donderdag 25 juni in theater De Schalm.

Aanmelden

De jury, voorgezeten door burgemeester Marcel Delhez, bespreekt begin mei de nominaties en voordrachten met elkaar om de keuzes voor 2020 te maken. Deze jury bestaat uit vertegenwoordigers van gemeente, bedrijfsleven, advocaat-notariaat en overige pleitbezorgers en de voormalige winnaars van de Veldhovense Ondernemerstrofee. Kandidaten die in aanmerking zouden komen voor óf de Veldhovense Ondernemerstrofee óf als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar kunnen worden aangemeld tot 1 mei via mail.