ASML-medewerker Alexander Klein uit Duitsland (links) en chefkok Benny Kock van het Culinaire Gilde Brabanconne. Een sjieke naam voor de kookclub in Veldhoven die haar blik richt op de vele expats in de regioals uitbreiding voor hun cluppie.
Volledig scherm
PREMIUM
ASML-medewerker Alexander Klein uit Duitsland (links) en chefkok Benny Kock van het Culinaire Gilde Brabanconne. Een sjieke naam voor de kookclub in Veldhoven die haar blik richt op de vele expats in de regioals uitbreiding voor hun cluppie. © Kees Martens/DCI Media

Veldhovense kookclub gaat internationaal: koken met expats van ASML en Signify

VELDHOVEN - Amateurkookclub Culinaire Gilde Brabançonne heeft al ruim 300 leden, maar richt nu ook haar blik op de vele expats die bedrijven als ASML, NXP en Signify naar de regio hebben gebracht: ,,Wij kunnen veel leren van hun kooktechnieken en eetculturen.”