Volledig scherm
Michael Dekker (links) en Marc Morelli. © SBS/Elvin

Veldhovense Magic Mike bij Groots met een zachte G

VELDHOVEN - De Veldhovense goochelaar Michael Dekker, alias Magic Mike, mag optreden rond het concert van Guus Meeuwis. Zo was vrijdag te horen op Radio 538.

De goochelaar had liedjes aangevraagd voor de Verrückte Halbe Stunde en werd door Edwin Evers gevraagd waar hij zoal goochelt. "Ik weet niet of het een verrassing was, maar binnenkort mag ik bij Guus de gasten gaan vermaken tijdens het eten." Dekker nam met collega Marc Morelli eerder deel aan het SBS-6 programma Mindmasters Live en aan de nieuwe Uri Geller Show. Op Evers vraag wat zijn beste truc is, antwoordde Dekker grappend: "de verdwijntruc. Zodra ik mijn envelop heb, ben ik weg."

  1. Verhalenserie van het ED over de A67: ‘Dit is pure regiojournalistiek’
    Achter de schermen

    Verhalense­rie van het ED over de A67: ‘Dit is pure regiojour­na­lis­tiek’

    De snelweg A67 begon in 1963 als een enkelbaans weg tussen Veldhoven en Waalre. Anno 2020 is het een overbelaste en dichtgeslibde slagader tussen de Antwerpse haven en het Duitse Ruhrgebied. Met grote milieuproblemen en talloze ongelukken met veel betreurde slachtoffers. ,,Zijn we daarvoor immuun geworden?” vroeg onze fotograaf René Manders zich af. ,,Kunnen we daar in het Eindhovens Dagblad eens ruim aandacht aan besteden?”