Volledig scherm

Vijf jaar netwerken voor drukke dames

VELDHOVEN - Vijf jaar geleden had Martine Paulusse wat moeite met netwerken. Inmiddels niet meer. Paulusse is de naamgever van het netwerk Drukke Dames dat haar vijfjarig jubileum viert. Wat begon als een Veldhovens netwerk, spreidde zich uit over de regio en daarbuiten.

Drie van de vier drukke dames die het netwerk oprichtten zijn gestopt omdat ze het te druk hadden. Geen beter bewijs dus voor het bestaansrecht van de Drukke Dames, een netwerk voor vrouwen met een eigen bedrijf of carrière die graag willen netwerken met andere ondernemende vrouwen.

Vanaf de eerste avond bleek de Drukke Dames een succes. De 50 goodiebags die klaarstonden waren binnen no time weg.

Elke bijeenkomst begint met een spreker. Een bewuste keuze. Paulusse: “Dat geeft deelnemers meteen een gespreksonderwerp en maakt de drempel lager om een praatje te maken.”Het 5-jarig jubileum wordt woensdagavond gevierd met een feestelijke borrel bij Museum ’t Oude Slot, met interessante tante Mirian van Leeuwen, senior recruiter bij Nutricia/Danone en de veiling van een kunstwerk dat gemaakt is tijdens een open deur. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk.