Volledig scherm
De gevonden tas met babyfoto's © Willem Wouterse

Willem vraagt zich al drie jaar af wie Meike uit 1993 is, babyfoto's gevonden op markt in Veldhoven

VELDHOVEN - Eindhovenaar Willem Wouterse kocht drie jaar geleden op een rommelmarkt in Veldhoven nietsvermoedend een Polaroid Camera met bijbehorende tas. Tevreden met zijn nieuwe aankoop opende de ontwerper en fotograaf thuis zijn tas.

Daarin trof hij allerlei babyfoto's aan met de begeleidende tekst: Meike 19-4-93. Aangezien iemand die foto's vast wel zou missen, plaatste hij meteen een bericht op Facebook.

Eigenaar nog niet gevonden

Drie jaar later heeft die oproep nog steeds niets opgeleverd. Daarom deelt Wouterse de foto's nu opnieuw. Op Facebook én Twitter. De zoektocht naar Meike uit 1993 is nu dus opnieuw opgepakt. Op sociale media roept Wouterse iedereen op die Meike kent (of misschien wel is) om te reageren. ,,Ik deel deze nogmaals. Want de eigenaar is nog niet gevonden en zulke foto’s worden alleen maar waardevoller.”

Wouterse weet niet meer exact op welke rommelmarkt hij de camera kocht. Hij bezocht destijds vele rommelmarkten. ,,Het was ergens in een sporthal.” Ook de verkopers op de markt wisten toen niet wie de oorspronkelijke eigenaar van de camera was. ,,Het ging om opgekochte inboedel”, aldus Wouterse.

Ben of ken jij Meike dus? Laat het Willem dan weten.