Een groot aantal zaailingen wordt uit het voedselbos in Walik gehaald en gedoneerd aan de landelijke organisatie Meer Bomen Nu.

*Debbie Vrenken* blauwe jas

*Emile Renken*

*Maartje Kreike*
Volledig scherm
Een groot aantal zaailingen wordt uit het voedselbos in Walik gehaald en gedoneerd aan de landelijke organisatie Meer Bomen Nu. *Debbie Vrenken* blauwe jas *Emile Renken* *Maartje Kreike* © Kees Martens/DCI Media

Zaailingen oogsten om Nederland ‘samen een stukje groener te maken’

RIETHOVEN - In het bosgebied aan de Eikestraat in Walik, even buiten de bebouwde kom, was zondag een groepje mensen druk met het verwijderen van zaailingen. De piepjonge boompjes worden over een tijdje elders in het land weer geplant.  ,,Het voelt goed om dit te doen.”

  1. Peesjevee-podcast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’
    PODCAST

    Peesjevee-pod­cast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’

    ,,Alles onder de tweede plek is voor PSV sowieso onvoldoende”, vindt PSV-watcher Rik Elfrink in de nieuwste editie van de Peesjevee-podcast. Supporter Mascha Prins is daarin zeer kritisch op PSV en vindt dat de huidige situatie niet kan. Na het gelijkspel bij Vitesse is ze ontevreden over de situatie waarin de club verkeert. ,,Met de beker en tweede plek kun je van het seizoen nog een voldoende maken”, vindt Elfrink.
    Eindhoven