Volledig scherm
PREMIUM
Een vorige editie van de Veldhovense Ziekendag. © Jean Pierre Reijnen

Ziekendag Veldhoven wordt Happy Sunday

VELDHOVEN - De veertigste editie van de Ziekendag Veldhoven begint op 8 september als Ziekendag, maar eindigt als Happy Sunday. De nieuwe vrolijke benaming dekt beter de lading van het evenement.

,,Vanuit de commissie kwam de roep om een vrolijkere benaming van de Ziekendag”, zegt Henk Waarma, voorzitter en penningmeester van de Commissie Ziekendag. ,,Iedereen heeft het naar de zin op de tweede zondag in september. Na drie vergaderingen was er een nieuwe naam. Het is voortaan Happy Sunday, onder auspiciën van de Ziekendag Veldhoven.”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.