Johan Couwenberg (links) en Piet Mijs bij het opgeknapte plantsoen aan de Arcturus in Zonderwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Couwenberg (links) en Piet Mijs bij het opgeknapte plantsoen aan de Arcturus in Zonderwijk. © Kees Martens / DCI Media

Zonderwijk blij met opgeknapt plantsoen: ‘Als niemand iets zegt, gebeurt er ook niks’

VELDHOVEN - Successen moet je vieren, vindt Johan Couwenberg uit Veldhoven. Juist daarom is hij blij dat vrijdagmiddag, ruim anderhalf jaar na de oplevering, het opgeknapte plantsoen aan de Arcturus in 'zijn’ Zonderwijk alsnog officieel geopend wordt.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.