Nieuws

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Gemaskerde mannen bedreigen en beroven eigenaar minimarket

Twee gemaskerde mannen hebben maandagavond een supermarkt in Rotterdam-West overvallen. Ze kwamen de minimarket op de hoek van de Beukelsdijk en de Veelzigtstraat binnen met een mes, bedreigden de eigenaar en deden er greep in de kassa.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Hevige protestgolf in Italië tegen nieuwe coronamaatregelen

Bij protesten tegen de nieuwe anti-covid maatregelen van de Italiaanse regering is vanavond in Turijn een fotograaf gewond geraakt. Hij kreeg vuurwerk tegen zijn hoofd. Relschoppers gooiden vuurwerkbommen naar de politie en sloegen winkelruiten in in de binnenstad van de Noord-Italiaanse stad.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Achterhoekse ondernemers lopen naar Den Haag voor de horeca

De horecaondernemers Bert van Zijtveld en Alain Schepers zijn vanuit Ruurlo vertrokken voor een tiendaagse pelgrimsvoettocht naar Den Haag. Ze willen per etappe een horecaprofessional of -expert uitnodigen om ideeën te spuien.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Felblauwe inhaalstrook Doorn moet fietsen veiliger maken

Het is een proef om het fietsen veiliger te maken en is onderdeel van het 'fietspad van de toekomst'. Dit is de route tussen Utrecht en Wageningen waarin geëxperimenteerd wordt hoe fietsen prettiger gemaakt kan worden.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Moslims in Gaza eisen boycot Franse producten

Macron verdedigde het tonen van een reeks beledigende cartoons van de profeet Mohammed. Dit was een reactie op de terreurdaad waarbij leraar Samuel Paty van het leven werd beroofd.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Keerlus voor trams op Zuid bijna klaar

Maurice Unck van RET: "Zo'n lus is handig met calamiteiten maar ook met het vervoeren van Feyenoordsupporters als dat weer kan."

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was Nederland vandaag: maandag 26 oktober

Een overzicht van het nieuws van maandag 26 oktober.

Aanbevolen nieuws series