Anouk

Bekijk hier alle video's van zangeres Anouk.

Wen D'r Maar Aan

Op 12 oktober komt het nieuwe album van Anouk uit met de titel Wen D’r Maar Aan. Het gaat om haar allereerste Nederlandstalige plaat met stuk voor stuk liedjes die bij iedereen aankomen en diverse emoties losmaken. Dit gevoel van het album is doorvertaald naar een reeks mini docu’s die in aanloop naar het album worden gelanceerd.
1:43

Zwangere Yahmani luistert naar Anouks nummer 'Ik Mis Je'

'Wen d’r maar aan' heet het Nederlandstalige album dat Anouk vandaag uitbrengt. Deze site brengt deze week elke dag een mini-documentaire waarin een nummer centraal staat. Vandaag 'Ik Mis Je', met het verhaal van de zwangere Yahmani.

LIVE

Anouk live in Tuschinski

Op 12 oktober brengt Anouk haar eerste Nederlandstalige album uit, Wen D’r Maar Aan. Op donderdag 11 oktober speelt ze dit album eenmalig live tijdens een zeer bijzonder concert in Tuschinski. Het AD biedt jou de mogelijkheid hierbij te zijn via een exclusieve livestream!

1:26

Remco overleefde een heftig auto-ongeluk

'Wen d’r maar aan' heet het Nederlandstalige album dat Anouk morgen uitbrengt. Deze site brengt deze week elke dag een mini-documentaire waarin een nummer centraal staat. Vandaag 'Zwart is de lucht', met het verhaal van Remco.

1:14

Wennen aan Anouk: het verhaal van kunstenaar Bonny

Bonny is een flamboyant figuur. Hij woont in een atelier met zijn chihuahua. Hij heeft in de afgelopen jaren 18 vrienden verloren. Zijn hondje Pablo is net overleden. Mensen hebben een mening over hem en zijn uiterlijk. Hij was lasser en nu kunstenaar geworden.

1:27

Anne luistert naar Anouks nieuwe nummer 'Kom Terug'

'Wen d’r maar aan' heet het Nederlandstalige album dat Anouk vrijdag uitbrengt. Deze site brengt deze week elke dag een mini-documentaire waarin een nummer centraal staat. Vandaag 'Kom terug', met het verhaal van de tweeling Anne en Lisa.

1:34

Zó reageert boer Jaap op Anouks nieuwe nummer 'Lawaai'

Boer Jaap is nog heel jong en runt samen met zijn vriendin een enorm bedrijf. Hij heeft het altijd druk, hij kan nooit op vakantie of uitrusten, maar hij doet het met een doel!

Conform de Mediawet vallen de video's in deze sectie onder het toezicht van het Commissariaat van de Media