Veel Liefs

NIEUW
10:00
Geselecteerd Speelt nu af

Eenzame reumapatiënte Danielle krijgt 10.000 postkaarten

Danielle ontving maar liefst 10.000 kaarten na een oproep van het Oranje Fonds. De 59-jarige vrouw heeft reuma en voelt zich erg eenzaam sinds het overlijden van haar man Herman.

NIEUW
07:56
Geselecteerd Speelt nu af

Danielle (59): Ik zet een masker op en probeer sterk te zijn

Na het recente, plotselinge overlijden van haar man is Danielle in een zwart gat gevallen. In het ooit zo drukke en gezellige huis is het nu helemáál stil. Veel Liefs ging bij haar langs.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Veel Liefs, de kaartenverrassing van Jan

Bijna 60 jaar lang was Jan samen met zijn vrouw Clasien. De twee waren onafscheidelijk, totdat Clasien overleed aan de gevolgen van longkanker en hartproblemen. Sindsdien heeft Jan niemand meer. Het Oranje Fonds deed een oproep die Jan veel kaarten opleverde.

NIEUW
07:30
Geselecteerd Speelt nu af

Al Hadi overspoeld met liefde vanuit heel Nederland

Al Hadi uit de serie Veel Liefs krijgt van veel mensen in Nederland een hart onder de riem.

NIEUW
05:14
Geselecteerd Speelt nu af

Al Hadi (20): Ik ben alleen en dat vind ik erg moeilijk

De 20-jarige Al Hadi uit Soedan voelt zich soms erg alleen in Nederland. Hij vluchtte zo'n zeven jaar geleden uit zijn geboorteland zonder zijn familie. Veel Liefs ging bij hem langs.

NIEUW
08:52
Geselecteerd Speelt nu af

Nederland stuurt massaal kaarten naar eenzame Nel (92)

We deden een oproep op deze site om een kaart te sturen naar Nel van 92, die behalve haar hond Madelief niemand meer heeft. Met postzakken vol lieve kaarten ging Leona Philippo deze week bij haar op bezoek. Haar reactie was hartverwarmend.