Radio fragmenten

NIEUW
03:50
Geselecteerd Speelt nu af

Niels Geusebroek roert Hannelore Zwitserlood tot tranen

Niels Geusebroek heeft zijn hit Take Your Time Girl in een nieuw jasje gestoken. Zeven jaar geleden gebruikte hij voor het nummer de hartslag van de toen nog ongeboren dochter van Radio 538-sidekick Hannelore Zwitserlood. Donderdagochtend zong hij het nummer opnieuw, maar nu sámen met haar inmiddels 7-jarige dochter Olivia.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Minister Hoekstra heeft dubieus record op zijn naam staan

Frank Dane van Radio 538 belde met minister Wobke Hoekstra van Financiën om te praten over de miljoenennota. Dankzij de coronacrisis is hij de minister van Financiën die het meeste geld ooit heeft uitgegeven.

NIEUW
02:37
Geselecteerd Speelt nu af

Rob Geus geeft hint voor Het Geluid van Qmusic

Inmiddels zijn meer dan 400 foute antwoorden gegeven tijdens deze editie van Het Geluid. De Jury liet van zich horen en wist Rob Geus te charteren om de eerste hint te geven. Nadat Marieke een brief voorlas, werd een videoboodschap ingestart. Hierin was Rob Geus te horen en te zien. Hij gaf de hint: 'Veiligheid voor Rob'.

NIEUW
03:48
Geselecteerd Speelt nu af

Hannelore komt belofte na en doet latex pak aan in radioshow

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood reageerde dinsdag op het nieuws dat latex kleding weer in de mode is. Tegen haar collega's in de ochtendshow van Frank Dane zei ze zelf best eens een latex pak te willen dragen. Zwitserlood voegde woensdagochtend meteen de daad bij het woord en verscheen in latex pak in de uitzending. Meer fragmenten uit de uitzending zijn te zien op www.538.nl.

NIEUW
03:16
Geselecteerd Speelt nu af

Dré Hazes bij 538: tattoo met QR-code werkt niet meer

André Hazes vertelt in de 538 Ochtendshow met Frank Dane over zijn tattoo's.

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

'Een dochter van 24 zien huilen, dat kan niet'

Cabaretier en programmamaker Peter Heerschop heeft vanmorgen op Radio 538 een emotioneel eerbetoon gebracht aan de zondag overleden Chessety Kroeze (27). De Alphense overleed na een val tijdens een bergwandeling in Spanje.

TV fragmenten

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

'Er staan 4000 flesjes geconcentreerde antistoffen klaar'

Hans Zaaijer van de bloedbank Sanquin vertelde bij Op1 dat hij 4000 flesjes met een veelbelovend coronamedicijn met geconcentreerde antistoffen heeft klaarstaan. De vraag is nu waar dit middel naartoe gaat.

NIEUW
03:45
Geselecteerd Speelt nu af

Ernst Kuipers: 'Er liggen niet alleen 75-plussers op de IC'

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, sprak bij Op1 zijn zorgen uit over de corona-ontwikkelingen: 'Er liggen ook mensen op de IC die drie keer per weer sportte en gezond waren'.

NIEUW
03:10
Geselecteerd Speelt nu af

Discussie Tim Hofman en Gert-Jan Segers over vrijheid kerken

Tim Hofman en Gert-Jan Segers stonden dinsdagavond lijnrecht tegenover elkaar in de discussie of kerken meer vrijheid moeten krijgen dan, bijvoorbeeld, sportverenigingen.

NIEUW
03:21
Geselecteerd Speelt nu af

Ab Osterhaus: 'We moeten ons allemaal zorgen maken'

Viroloog Ab Osterhaus sprak bij Op1 zijn zorgen uit over de coronacrisis in Nederland en denkt dat mensen te snel denken dat er goed nieuws is.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Henk Krol: 'Het is moeilijk ruzie met me te krijgen'

Henk Krol zat bij Op1 om te vertellen waarom zijn politieke partij weer uiteenvalt.

NIEUW
03:40
Geselecteerd Speelt nu af

Martien Meiland: 'Uit de kast komen was drama voor gezin'

Martien Meiland zat bij Op1 om te praten over zijn biografie.