Extreme sporten

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Matt Hall pakt wereldkampioenschap Red Bull Air Race

Matt Hall heeft zijn eerste wereldtitel gepakt in de Red Bull Air Race. Hij versloeg zijn concurrent Yoshihide Muroya in het klassement. De Japanner wist wel de thuisrace in Chiba te winnen.

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Kiteboardevenement Zandvoort : Windkracht 8 is een vereiste

Voor veel mensen is de storm van vandaag een reden om niet naar het strand te gaan. Zelfs voor veel kitesurfers is dit te extreem. Maar voor 16 geselecteerde (internationale) top riders zijn dit de perfecte condities voor Red Bull Megaloop.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Tijdens dit bizarre event gaan 500 crossers voor de winst

Afgelopen weekend vond het bizarre evenement Red Bull Hare Scramble plaats, waar uiteindelijk een 44-jarige crosser de winst pakte.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Wingsuit vliegers door de lucht in LA tijdens supermoon

In LA was een ware supermoon, waarbij wingsuit vliegers van de gelegenheid gebruik maakten om hier een extra special effect aan te geven.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Freestyle motocross grootheden showen bizarre tricks

Freestyle motocross grootheden laten bizarre tricks zien voor het monument 'The Gateway of India' in Mumbai.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Keihard afzien, zandhappen en crossen door Peru!

Beelden van de spectaculaire 41e editie van de Dakar Rally die van 6 t/m 17 januari plaatsvindt in Peru.

Actie Sporten

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Internationale wakeboarders roadtrippen door Nederland

Vijf internationale wakeboarders reden twee weken lang door Nederland om de beste en meest unieke wakeboardspots te vinden. Dit varieerde van het wakeboarden door de grachten van Amsterdam en Giethoorn tot het stunten bij Slot Loevestein en dit leverde unieke beelden op.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

‘s Werelds beste atleten duiken van 24 meter de diepte in

‘s Werelds beste atleten duiken van adembenemende hoogte de diepte in. Red Bull Cliff Diving biedt een platform voor complexe, vrije vallen. Dit jaar was een stop van de World Series in Bosnië, waar de bekend brug in Mostar, fungeerde als springplank. Het wordt niet aangeraden om hier vanaf te springen als je er niet voor getraind bent.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Freestyle BMX'er tovert UNESCO monument om tot BMX park

Een BMX’er wist een park te bouwen in een UNESCO erfgoed monument. Om tegelijkertijd stabiele ramps te bouwen, maar ook voorzichtig om te gaan met de oude muren was veel precisiewerk vereist.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Spectaculaire dronebeelden van mountainbiker in Frankrijk

Voor het project Follow Me gaan de professionele mountainbiker Kilian Bron en award wining dronerace Tomz gezamenlijk van een Berg in Frankrijk af voor een intense downhill.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Italiaanse wakeboarder slalomt door Oude Haven in Rotterdam

Een wakeboarder uit Italië wakeboardde woensdag door de Oude Haven in Rotterdam. Massimiliano Piffaretti sprong van het terras in de haven af en wist tussen de boten door te slalommen. Hij is in Nederland voor een project samen vier andere wakeboarders. Zij rijden twee weken lang door Nederland op zoek naar de mooiste plekken om te wakeboarden.

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Top downhill skateboarders racen met 80 km/u de berg af

Red Bull No Paws Down is een downhill skateboard event dat georganiseerd wordt in Slovenië. Bij dit event gaan de beste downhill skateboarders ter wereld met 80 km/u van een berg af en mogen daar alleen zijwaarts remmen!