Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

NIEUW
03:24
Geselecteerd Speelt nu af

De allerlaatste voorstelling van musical Annie M.G. Schmidt

Afgelopen zondag werd de laatste voorstelling van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gespeeld in het DeLaMar Theater. Wij spraken vooraf met de cast over hoe deze de laatste keer beleeft.

NIEUW
03:45
Geselecteerd Speelt nu af

Cast blikt terug op musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Op zondag 13 januari speelt de cast van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt de allerlaatste voorstelling. Wij spraken met de cast over hun hoogtepunten en mooie momenten van het afgelopen half jaar. Daarnaast schreven zij prachtige brieven aan Annie M.G. Schmidt.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Vage vragen aan musicalster Marjolijn Touw

Wat kiest Marjolijn wanneer ze een keuze moet maken tussen tattoos en piercings? En houdt ze meer van ballet of toch van hiphop? Ben jij al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel deze nieuwe video!

NIEUW
04:40
Geselecteerd Speelt nu af

Zó wordt Simone getransformeerd tot Annie M.G. Schmidt

''Ik heb naar mijn moeder zitten kijken'', zei Flip van Duijn, de zoon van Annie M.G. Schmidt, tegen Simone Kleinsma na het zien van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Een mooier compliment kon Simone niet krijgen. Maar hoe is het om deze bijzondere rol avond aan avond te spelen? Wij volgden Simone Kleinsma in haar transformatie naar Annie M.G. Schmidt.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Vage vragen aan William Spaaij

‘Met wie zou je nog eens een duet willen zingen?’ Deze en nog veel meer Vage Vragen stelden wij aan William Spaaij! Benieuwd naar zijn antwoorden?

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Simone Kleinsma wordt verrast, en hoe!

Dubbel feest was het in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Naast het 1-jarig jubileum van de voorstelling Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, werd Simone Kleinsma benoemd tot officier in de Orde van Oranje Nassau. In deze video zie je onder andere hoe zij werd verrast door de Burgemeester van Blaricum.

The Lion King

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk mee in de kleedkamer van The Lion King's Zazu

Barry Beijer speelt Zazu in de musical The Lion King. In deze video geeft hij een kijkje in zijn kleedkamer en laat hij een aantal bijzondere objecten zien die voor hem van betekenis zijn.

NIEUW
04:24
Geselecteerd Speelt nu af

The Lion King is jarig en verrast Linda de Mol

The Lion King vierde op woensdag 17 oktober zijn tweede verjaardag samen met LINDA.foundation. Linda de Mol werd, voor een zaal vol publiek en genodigden, door Albert Verlinde en de cast verrast met een cadeau. Wij waren erbij en zie hier het sfeerverslag!

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

De cast van The Lion King zingt het dak eraf bij Qmusic

Het begon met een gek idee van Mattie - hoe leuk zou het zijn als de hele cast van The Lion King naar de studio zou komen? En daar gingen we! In alle vroegte met de cast bus naar Qmusic. Een uniek optreden en wat wás het leuk!

NIEUW
03:08
Geselecteerd Speelt nu af

The Lion King is jarig: hierbij de hoogtepunten

Twee jaar The Lion King! Ongelofelijk. We gaven de microfoon aan castleden Anne Appelo en Robin van den Akker en zij gingen achter de schermen om de cast te vragen naar hun hoogtepunten.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Herinneringen ophalen aan Disneyfilm The Lion King

Castleden van de musical The Lion King halen herinneringen op aan de Disneyfilm!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

The Lion King's Nala showt haar kleedkamer

Gaia speelt al bijna twee jaar de rol van Nala in The Lion King! Het AFAS Circustheater is haar tweede thuis en vooral haar kleedkamer heeft ze helemaal eigen gemaakt. Benieuwd wat daar allemaal in staat? Bekijk dan snel deze nieuwe "What's in Your Dressing Room"!

On Your Feet

NIEUW
03:26
Geselecteerd Speelt nu af

Terugblikken op On Your Feet met Jim Bakkum

Nog maar heel even en dan stopt On Your Feet! In deze video blikken we terug Jim. Hij heeft veel mooie woorden voor zijn collega's.

NIEUW
03:20
Geselecteerd Speelt nu af

Tommie Christiaan blikt terug op On Your Feet

Het gaat nu echt snel! On Your Feet! is nog maar tot en met 5 augustus te zien in het Beatrix theater in Utrecht. In deze video blikken we terug op de memorabele momenten van Tommie Christiaan. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd als Emilio Estefan in On Your Feet!?

NIEUW
02:44
Geselecteerd Speelt nu af

Zo heeft Nurlaila musical On Your Feet ervaren

In deze video blikken we terug met Nurlaila. Zij stond in deze productie onder andere met haar dochter op het toneel. Hoe heeft zij deze tijd ervaren?

NIEUW
03:46
Geselecteerd Speelt nu af

Vajèn blikt terug op musical On Your Feet

Het gaat nu echt snel! On Your Feet! is nog maar 3 weken te zien! Tijd om met onze eigen Conga Queen terug te kijken op een fantastisch jaar. Dít zijn de mooiste momenten van Vajèn van den Bosch.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe werkt een preset voor een show?

Voorafgaand aan de show leggen de mensen van de kostuumafdeling voor alle spelers hun kostuums klaar. Dit wordt ook wel ''Preset'' genoemd. In deze video van ''Ingezoomd'' wordt uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Vajén geeft een uniek kijkje in haar kleedkamer

What's in your Dressing Room - Vajèn van den Bosch