Jaimie Vaes: In The Vaes Lane

Direct kijken

Alle afleveringen

3:14

Jaimie over Koen: 'Je krijgt ook een beetje een bolle kop!'

Het is feest: Jaimie is jarig en dat moet groots gevierd worden! Maar niet alleen Jaimie is jarig, ook haar birthday-twin Paulina is weer een jaartje ouder geworden. En daarom heeft vriendin Charley een verjaardagslunch voor de twee georganiseerd bij haar thuis. Het grote themafeest Club Tropicana zorgt voor stress bij Jaimie, want ze regelt deze keer alles zelf. Lukt het haar en Paulina om alles op tijd te regelen? En tot overmaat van ramp is er ook nog een outfit drama…

3:15

Koen: ''Ik ben niet zo'n dierenheld''

Jaimie is volop aan het genieten op Ibiza. Naast dat ze hard aan zichzelf werkt met coach Barbara, worden onontdekte parels van het Spaanse eiland bezocht. Met Tamar doet Jaimie een sound healing en met Koen gaat ze paardrijden. Ook is Jaimie even in Amsterdam, waar ze bijpraat met haar moeder en haar fillers cadeau doet. En met ontwerper Bono worden er stoffen gekocht voor de verschillende verjaardagsoutfits.

2:57

Jaimie: 'Mensen zijn zó dom!'

Jaimie zit tijdelijk alleen met haar zoontje Lio in een appartement op Ibiza. In de media verschijnen veel verhalen over haar en Lil Kleine, maar hoe kijkt Jaimie hier zelf tegenaan?

3:33

Jaimie: 'Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier nu is'

Jaimie dompelt zich met Wim, Tamar en Vanessa onder in de wereld van champagne. Jaimie zit tijdelijk alleen met haar zoontje Lio in een appartement op Ibiza. Beste vriend Koen is gearriveerd en bespreekt haar relatieproblemen.

2:53

Jaimie: ‘Er komen cowboyverhalen bij die niet waar zijn'

Jaimie dompelt zich met Wim, Tamar en Vanessa onder in de wereld van champagne. Terug in Amsterdam is Jaimie druk in de weer met verschillende projecten: een ‘Vaes’ voor het goede doel, een nieuwe tatoeage en Lío’s verjaardag. Een sprong in de tijd naar half juni: op Ibiza arriveert Koen bij Jaimie’s tijdelijke appartement.

2:57

Jaimie Vaes zoekt dieren uit voor het kinderfeest van Lío

Voor Lío’s verjaardagsfeest met het thema ‘Magical Forest’ gaat Jaimie, samen met Wim en Koen, op zoek naar echte dieren die het feest compleet gaan maken. Maar Koen heeft het niet zo op dieren… En er moet champagne worden geproefd voor Jaimie’s verjaardag. Zo’n proeverij doe je natuurlijk in de Champagnestreek. Dus vertrekken Jaimie, Tamar, Wim en Vanessa naar Frankrijk!

1:20

'Koen heeft een goed gevoel voor ballen'

Jaimie wordt door Koen, Wim en Tamar verrast met een heuse Balinese avond. De voorbereidingen voor de tweede verjaardag van Lío zijn in volle gang en Jaimie gaat ook met zichzelf aan de slag: ze laat haar hals onder handen nemen. Haar eigen verjaardag mag niet vergeten worden en dus wordt er met ontwerper Bono en vriendin Estelle nagedacht over outfits in het thema ‘Club Tropicana’.

0:40

'Club Tropicana, dat past beter in het plaatje daar'

Er is veel gebeurd in het leven van Jaimie de afgelopen maanden. Jaimie vertelt daarover, maar laat ook zien wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd. Op Ibiza verblijft zij in een villa van een vriend en Koen komt haar daar opzoeken. Terug in Amsterdam gaat Jaimie op de gezonde tour met vriendin Estelle. Terwijl Wim, Tamar en Koen aan de slag gaan met het organiseren van een pikante verrassing voor de 32e verjaardag van hun vriendin.

1:33

'Het is heel leuk om Jaimie Vaes te zijn'

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten.

Gerelateerde series