Modevlogger Liselotte

Loop je vast in je kledingkast? Stylist Liselotte helpt je

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:35

Draag je veel truien? Zó benadruk jij je figuur

Nu het buiten bar en boos is, is het natuurlijk heerlijk om een warme trui te dragen. Een nadeel is dat je figuur wat verloren kan gaan in die grote, wollen truien. Maar niet met deze tips van Liselotte!

1:39

Van sportief tot chic: zo style je de bodywarmer

De bodywarmer is terug van weggeweest. Het jasje zonder mouwen is dé trend van dit najaar. Kort, lang, sportief, chic: modevlogger Liselotte laat zien hoe veelzijdig je een bodywarmer kunt stylen. En, voor welke look ga jij?

2:26

Casual of à la Lady Di? 5 manieren om een coltrui te dragen

De coltrui is zo'n kledingstuk waar je altijd op terug kunt vallen zodra het fris wordt. Casual, chic, klassiek: modevlogger Liselotte Admiraal laat zien hoeveel kanten je op kunt met deze onmisbare alleskunner. Welke col-look is jouw favoriet?

2:42

4 tips om er met een klein budget toch fabulous uit te zien

Een mooie outfit hoeft niet veel geld te kosten, je moet alleen op een paar dingen letten. Modevlogger Liselotte geeft je 4 tips om met een beperkt budget het beste uit je garderobe te halen.

1:15

Zo zorg je ervoor dat witte kleding niet doorschijnt

Witte kleding is er natuurlijk niet alleen voor in de zomer, het staat ook in de winter superleuk. Enige minpuntje: wit schijnt soms door. Modevlogger Liselotte vertelt wat je het beste onder je witte blouse of trui kunt dragen om doorkijk te voorkomen.

1:17

Het is weer truienweer en zó style je deze breisels

De herfst is weer begonnen, dus de truien en vesten kunnen weer uit de kast. Modevlogger Liselotte vertelt je in deze video welke soort breisels er zijn en wat deze met je outfit kunnen doen. Stylen, maar!

Meer video's

Gerelateerde series