Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Brabant.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:32

Politie ontdekt ondergrondse hennepkwekerij in Tilburg

De politie heeft donderdagmiddag na een anonieme tip een ondergrondse hennepkwekerij in Tilburg ontdekt. De hennepplanten werden aangetroffen in een bedrijfspand aan de Jules de Beerstraat.

0:30

Boet van Dulmen om het leven gekomen bij ongeluk

Oud-motorcoureur Boet van Dulmen (73) is donderdagochtend om het leven gekomen bij een botsing met een bestelbus. Dat meldt een familielid. Het ongeluk gebeurde om 10.15 uur aan de Onderwaard in Ammerzoden, zijn woonplaats. Van Dulmen was onderweg op zijn fiets.

0:44

Brand in stal met tientallen kalveren in Oijen

OIJEN – In een stal met tientallen kalveren aan de Oijense Bovendijk in Oijen is donderdagochtend brand uitgebroken. Dat bevestigt een woordvoerder van de Veiligheidsregio.

0:32

Motor en auto botsen in Oss: gewonde naar ziekenhuis

OSS - Een motorrijder is donderdag in de vroege ochtend gewond geraakt bij een ongeluk met een auto aan de Nieuwe Hescheweg in Oss.

0:39

Uitslaande brand in appartementencomplex in Oss

In een appartementencomplex aan de Jeneverbes in Oss is woensdagochtend brand uitgebroken. Het vuur ontstond in een woning op de bovenste etage. De bewoner was op dat moment niet thuis.

0:34

Vrachtwagen botst tegen twee bomen in Helvoirt

Op de Helvoirtsestraat in Helvoirt is dinsdagmiddag een chauffeur met zijn vrachtwagen van de weg geraakt en tegen twee bomen gebotst.

Meer video's

Gerelateerde series