Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Eindhoven.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:40

Woning uitgebrand in Valkenswaard, bewoonster ongedeerd

Een woning is vrijdagavond compleet uitgebrand in Valkenswaard. Het is niet duidelijk hoe de brand kon ontstaan.

0:39

Eindhovense horeca houdt protest op het Stadhuisplein

EINDHOVEN - Ongeveer honderd Eindhovense horecaondernemers en hun personeel van zaken in het centrum hebben zich vrijdagnacht na sluitingstijd verzameld op het Stadhuisplein voor een sluitborrel. Ondanks dit rustige protest zorgden opstootjes elders op het plein ervoor dat de politie met loeiende sirenes moest ingrijpen.

0:38

Grote verkeerscontrole in Eindhoven

Bij een grote verkeerscontrole in Eindhoven is dinsdag meer dan 45.000 euro aan belasting geïnd. Tientallen boetes zijn uitgedeeld en op 31 voertuigen is beslag gelegd.

0:40

Motorrijder omgekomen bij frontale botsing met auto

Een motorrijder is maandagavond rond 22.30 uur omgekomen bij een botsing met een auto op de N615 in Lieshout. Dat meldt de politie. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is onbekend.

0:27

Vier gewonden bij ernstig ongeval in Deurne

Op de Wittedijk in Deurne is in de nacht van zaterdag op zondag een auto tegen een boom gebotst. Vier inzittenden raakten daarbij gewond. Twee traumahelikopters kwamen naar de plek van het ongeval.

1:10

Oirschotse militairen helpen mee in overspoeld Limburg

Militairen uit Oirschot vullen zandzakken in het Limburgse Wessem om de extreme wateroverlast tegen te gaan. Er zijn al 10.000 zakken gevuld. Ook hebben de militairen ter plaatse met hun voertuigen andere hulpdiensten geholpen en ramptoeristen op afstand gehouden.

Meer video's

Gerelateerde series