Vechtsport

Alle video's over vechtsport

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:06

Poirier na gevecht met McGregor: 'Er kan iemand dood gaan'

Poirier wint het gevecht tegen McGregor. Tijdens de persconferentie praat hij over wat McGregor voor het gevecht tegen hem had gezegd.

0:36

McGregor deelt eerste trap uit tijdens persconferentie

Wat Conor McGregor betreft is zijn gevecht met Dustin Poirier van komende zaterdag al begonnen. De Ierse MMA-vedette liet zich afgelopen nacht in Las Vegas helemaal gaan tijdens de persconferentie voorafgaand aan de clash, schold zijn tegenstander verrot en deelde zelfs alvast een trap uit. ,,Ik ga deze man vermoorden.’’

3:03

'Badr moet deze heel snel aan de kant schuiven'

Remy Bonjasky heeft het over de wedstrijd van Badr Hari tegen Arkadiusz Wrzosek. Hij bespreekt de eerdere wedstrijden van de kickbokser en kijkt vervolgens vooruit.

3:07

Grol en Meyer concurreren: 'Ik ga naar de Spelen'

Het EK Judo in Lissabon volgende week is het laatste meetmoment voordat de selectiecommissie bekendmaakt wie er komende zomer op de Spelen mogen acteren. Olympische zwaargewichten Henk Grol en Roy Meyer strijden nog om een plek.

2:40

'Focus op het EK, met de Spelen in het achterhoofd'

Judoka’s Guusje Steenhuis en Sanne van Dijke maken zich klaar voor het EK in Lissabon, de laatste kans voor een Olympisch ticket. De dames hopen - naast goud - vooral de Nederlandse Judobond te overtuigen om straks naar de Olympische Spelen te gaan.

1:11

Ngannou wint titel door knock-out

Ngannou versloeg Miocic in de strijd om de titel van UFC-zwaargewicht. In de tweede ronde sloeg Ngannou zijn opponent knock-out.

Meer video's

Gerelateerde series