Volledig scherm
PSV Vrouwen - CTO Zuid © Jean Pierre Reijnen

CTO Zuid verlaat bekertoernooi met opgeheven hoofd

vrouwenvoetbalMet opgeheven hoofd stapten de speelsters van CTO Zuid gistermiddag uit het bekertoernooi. PSV werd na rust goed partij gegeven. Voor de pauze kwam het Eindhovense talententeam van de bond nauwelijks voor het doel van PSV en speelde het ook in een te laag baltempo. 

,,We speelden als team wel gedisciplineerd, maar maakten het ons met het spelen van vooral lange ballen erg lastig. Dat was niet nodig", vond aanvoerster en ook kilometervreter Eva van Deursen (19). Ze was vaak in felle strijd om de bal op het middenveld te vinden. 

,,Na rust durfden we meer te voetballen, was de uitvoering beter en hielden we het vertrouwen. Dat leverde al snel de 2-1 van invalster Isa van der Linden op. We hadden nog vrij lang tijd voor de gelijkmaker, maar helaas viel die treffer niet." 

Na de zomervakantie gaat de Veldhovense voetbalster het avontuur aan in de VS, waar ze in de Division 1 (PAC-12 Conference) gaat spelen voor de Arizona State University in Phoenix. Daarnaast maakt Van Deursen nog kans om deze zomer deel te nemen aan het EK onder 19 en WK onder 20 jaar.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement